CAROLINE SANDSTRÖM x ROCK AND BLUE

Caroline_sandstrom_Rock&Blue

I samarbete med Rock & Blue

Nu kan jag äntligen berätta vad jag har sysslat med den senaste tiden. Jag har äntligen fått uppfylla en dröm jag alltid har velat göra. Och det mina vänner är att designa en egen skinnkollektion. Jag trodde inte det var sant när Rock and Blue kontakade mig och frågade om jag vill designa en höstkollektion för dom 2017. Mitt direkta svar var självklart JA. Strax därpå gick flyget ner till Skåne för att ihop med Rock and Blues designteam sätta de första skisserna. Men väl på plats gick alla igång på samarbetet så mycket, så vi avancerade fort till inte bara en, utan två kollektioner.

Idag släpps alltså min första kollektion innehållandes tre pieces – den perfekta skinnjackan, skinnkjolen och mockaskjorta. Detta är bara början och en försmak på vad som komma skall i höst och jag är så otroligt stolt och peppad. Allt blev precis som jag ville. Just nu sitter jag på Story Hotel och förbereder allt inför lanseringseventet ikväll med massa vänner. Som ni förstår är jag övertaggad. Jag kommer visa alla plaggen de kommande dagarna mer ingående för nu måste jag kila iväg och slänga på mig bland annat jackan här nedan så jag är redo när alla kommer. Men jag hoppas innerligt att ni ska gilla plaggen lika mycket som jag gör. Ni hittar alla plagg HÄR! Fredag!

_MG_7181

_MG_7159BW

I samarbete med Rock & Blue