GOT IT!

 

Tack för alla grymma kommentarer gällande vad ni vill att jag ska skriva om här. Har fått så mycket inspiration av det och ny pepp. Här kommer listan på vad ni önskat och på vad ni kommer kunna förvänta er här framöver.

INREDNING
 
Min stora passion (jag det ligger faktiskt högre än mode) är ju inreding så jag skriver GÄRNA mer om det. Här kan ni förväntar er budget- och second hand/auktionsfynd och dyrgriparna man bara kan drömma om. Sen självklart bilder från mitt hem, DIY och olika inredningstips samt trendkoll. KUL!

IMG_1307

PERSONLIGT
 
Av olika anledningar har jag valt att inte vara för personlig just på bloggen. Det är mitt sätt att hantera allt med sociala medier och press. Samt att jag gillar att hålla saker för mig själv. MEN, jag kommer bli bättre. För den senaste tiden har det ju varit lite för avskalat. Så räkna med mer personlighet här! Lovar!

DSCF9251

BRÅKE
 
Ja alltså vår hund heter så och KLART jag ska skriva mer om honom här. Trodde kanske inte att ni var intresserade. Men gärna för mig. Skulle typ kunna tänka mig att starta en hel blogg om honom haha (men frukta ej, det ska jag alltså inte).

DSCF4401

RESOR
 
JA, JA, JA! Jag skriver gärna mer om resor och gör olika guider. Älskar den skiten. Om några veckor går en jobbresa till Mallis under 7 dagar och sen en semester till New York. Så räck upp en hand den som vill ha tips därifrån!

IMG_3751

MODE
 
Det här är ju framförallt en modeblogg. Så klart det kommer bli ännu mer outfits, bra tips, on my minds, med mera!

IMG_3961

VARDAG
 
Ska absolut bli bättre på att ta snapshots under dagen! Jag älskar ju att fota så räkna med det bland allt annat ovan!

DSCF8152

 

OK! Jag känner verkligen peppen! Så taggad på nytt år här med er. Ska bli så kul. Sen vet jag att någon skrev att de inte gillar “Stay tuned” inlägg hehe men här kommer ett. Eller såhär, kika in om cirka 3 timmar för då kommer en rolig nyhet till er som jag tror ni kommer gilla. Och något jag jobbat med ett tag. En ledtråd är – letar du efter den perfekta skinnjackan? Då kan du sluta leta!