WISHFUL THINKING

Toteme-Little-Liffner-Isamu-Noguchi-Caroline-Sandstrom

Tre saker som jag just nu är extra sugen på är den här rislampan från Isamu Noguchi. Så fin och speciell. Gillar att den sticker ut men samtidigt är subtil. Hade passat perfekt hemma! Den perfekta blå vit rutiga skjortan från Totême i största storleken. Perfektare sommarskjorta får man leta efter! Little Liffners x Opening Ceremonys nya samarbete som lanseras den 15 februari där bland annat den här fina syrenlila mockaväskan existerar. Vill verklige ha den. Så FIN nu när solen äntligen är framme mer ofta!

Wishful thinking! The perfect washi paper floor lamp by the talented Isamu Noguchi. Need this piece at home! So original! The perfect white and blue checked summer essential shirt by Totême in the biggest size! Love the Little Liffner x Opening Ceremonys collaboration that launch the 15 of February. That siren purple bag is just yummy and I need it in my life!

Follow me on Instagram