PERFEKTA HALLAMPAN

Lampa_Markslojd
 
Jag är ju sedan gammalt lampgalen och något jag nog skrivit om här 100 ggr hehe. Så när jag köper lampor är jag väldigt kräsen. Precis innan vi skulle flytta var vi på jakt efter en fin hylla till hallen. Men hittade ingen. Men så hittade vi den här smarta hyll-lampan. Kan det blir bättre? Var först lite inne på den här i mässing från Frama (är dessutom lite försiktigt med mer mässing hemma haha), men när jag såg den här från Markslöjd, med en betydligt bättre prislapp, landade valet på den. Är sjukt nöjd med resultatet och att den lyser så mysigt när man kommer hem. Sen älskar man ju att man kan ladda mobilen i den. Och juste, på väggen skymtar ni även den där blåa färgen vi målat hela hallen med. Älskar bara den mer och mer för varje dag!

Totally love our new hall lamp. It’s just perfect. From Markslöjd.
 
 
Follow me on Instagram