TODAY

Hope_2
Hope_3
Pants, Hope. Sweater, Ganni

 
Alltså de här byxorna från Hope jag slog till på häromdagen, tjäna nya favoriter. Hur mycket älskar man inte brallor som sticker ut, får dina ben att se längre ut och som sitter helt perfekt? Om med “sitter helt perfekt” menar jag sådär avslappnat skönt och relaxed. Älskar att de är lite pösigare i skrevet till exempel. Idag har jag haft dom ihop med mina Ballys (inte den snyggaste combon så därav bild inomhus plus på grund av det äckliga vädret) men längtar så tills jag kan bära dom ihop med sneakers, tofflor, ballerinas, sandaler – ja med allt! Ja och juste, om någon undrar så har jag inte bett bråke sitta där haha. Han gör alltid så när jag ska ta bild. Väldigt gulligt faktiskt.

Ok, wow! I got these new pants from Hope the other day and I just love what the brand creating at the moment. How much don’t you just love when the pants you wearing have the greatest fit, makes your legs look longer and that stands out? I know I do! And I totally love the dropped crotch. Brilliant! Today I wore them together with my Ballys (not the best match so that’s why I took a picture inside and because of the snowy weather outside) but I really longing for spring when I can pair them with sneakers, ballerinas, and different sandals – yes, you name it! They are definitely a new favourite piece in my wardrobe.
 
 
Follow me on Instagram