DEN PERFEKTA SKINNJACKAN OCH KOSTYMBYXORNA

I samarbete med Rock & Blue

 
Caroline_Sandstromx_RockandBlue

Jacket, Rock and Blue x Caroline Sandström, trousers, Stella McCartney, top and shoes, Zara

Jag vet inte om det är ok att vara så kaxig så att man säger att sin egna skinnjacka, som man har designat själv, är den perfekta jackan? Men jag tycker verkligen att den är det. Den har allt en skinnjacka ska ha om ni frågar mig. Älskar längden och att den är lika lång baktill som framtill. Sen materialet. Så mjukt och skönt skinn. Sen, det som gör den lite annorlunda gentemot andra skinnjackor är att den har större vidd på ärmarna samt ett djupare ärmhål vilket gör att du kan bära en tjockare tröja under utan att de korvar sig eller blir för tight. Men det bästa av allt är att den har en innerficka (tycker aldrig skinnjackor på damsidan har det) och att du kan knäppa den på två olika sätt. I mitten eller precis som en vanlig skinnjacka omlott. Längtar tills vädret blir lite varmare så jag kan bära den varje dag!

My look a month ago wearing my leatherjacket I designed for Rock and Blue togheter with trousers from Stella McCartney and shoes and top from Zara.
 
 
Follow me on Instagram