ON MY MIND

On_My_Mind_Caroline_Sandstrom

Älskar buketterna som danska Poppy Kalas gör och som jag ser lite här och var på Instagram just nu. Så fin mix (och jag som inte ens gillar rosor). Den här toppen med volym från Jacquemus får gärna flytta hem till mig. Helt perfekt. Älskar stora påsliknande skinnväskor och den här från The Row är drömmen. Jag vill ha det här marmorsoffbordet från danska Menu. Så fint och perfekt det hade varit hemma hos oss! Klick – slog precis till på solglasögonen ovan från Céline och de perfekta sneakerserna från Style by Mouche.

In love with the florist brand Poppy Kalas. Really love their different flower cominations. This top from Jacquemus has everything I need for summer and more. Love baggy leather bags and this one from The Row has it all! I need this marble table at home. It would fit perfect. From danish Menu! Click – I just bought the sunglasses from Céline and the most perfect sneakers from Style by Mouche. Please arrive fast!
 
 
Follow me on Instagram