DREAM LOOK


 
Jag är så TRÖTT på snön! Och mörkret! Och alla vinterjackor! Och alla kängor! Och alla varma kläder! Jag vill bara har värme, vår och tunna plagg. Ni vet när man bara behöver glida ner i skorna och kila ut och inte behöver ta på sig fem lager av olika plagg för att sen addera jackan, halsduken och mössan på det. Inga större problem, jag vet, men nu får du iaf räcka med snö! Om det skulle varit fint väder ute idag och 15 grader skulle jag gärna slängt på mig detta. Sidenbyxorna from heaven kommer från Deitas, den stickade tröjan från Totême, solglasögonen från Céline, glowing ansiktsolja från Monk Oil och armband (deras senaste nyhet) från Blue Billie. Drömlook!

Dream look of today! So sick of the snow and the cold weather. I want spring now please! Silk pants from Deitas, knitted top from Totême, sunglasses from Céline, glowing face oil from Monk Oil and bracelet from Blue Billie.