SECOND SKIN

I samarbete med Rock and Blue

Tycker alla detaljer på jackan är så fina. Som dragkedjan t.ex. Perfekt bredd och färg. Och axle patchen.

Det bästa av allt med jackan är att man kan stänga den på två sätt. Antingen såhär framtill (en knäppning som iaf jag aldrig sett innan) och sen omlott så som man brukar stänga en skinnjacka i mc-modell.

Tycker ryggen är så fin med sin rundade form som skapas tack vare den här konstruktionen.

Lik fina om ni frågar mig stängd som uppknäppt.

Second skin, det var det namet jag valde att döpa min skinnjacka för Rock and Blue till och helt ärligt så är det precis så jag upplever den. Som ett andra skinn. Jag vet att det kanske är lite konstigt att säga att man är kär i en jacka som man själv har designat, men jag är verkligen det. Jag älskar den! Och jag är så glad över att Rock and Blue hjälpte mig skapa min absoluta drömskinnjacka. Tycker den är helt perfekt och skinnet är så mjukt och följsamt. Älskar detaljerna, siluetten, längden, fickorna och att inte skinnet är för tjockt och tungt så det blir som ett träningspass att bära jackan en hel dag (jag har flera sådana jackor och jäklar vad jobbigt det blir för axlarna efter ett tag haha).

Är i Göteborg över helgen och plockade bland annat med jackan i väskan eftersom det idag ska bli 6 grader och sol. I vanliga fall hade jag nog inte tagit med mig en skinnjacka eftersom 6 grader är lite väl kallt och eftersom det är så svårt att få plats med en tjockare tröja under den utan att det korvar sig. Men det som är så bra med just den här skinnjackan är att jag kan ha min största hoodie under, utan några som helst problem eftersom den är konstruerad på det sättet. Armhålan går t.ex lite lägre än vanligtvis. Jag menar hej då avdomnade armar för att det blir för mycket tyg där inne. Ska försöka knäppa en bild sen lite senare med den på. Nu frukost med familjen! Hoppas ni får en fin helg!

I samarbete med Rock and Blue