BEDROOM

Lamp, Markslöjd. Shade, Granit. Wall colour, “Åska 517” by Beckers.

Fyndade den här fina lampan från Markslöjd precis efter vi hade flyttat. Kände att den skulle passa perfekt hemma i sovrummet och det är även där den sitter idag. Däremot vill jag ju alltid vara lite “egen” så istället för att köra på lampskärmen som kom med, så valde vi att byta ut den till den här i en rislampa modell och i linne. Tycker verkligen det blev en supersnygg kombination och speciellt ihop mot den mörkt gråa väggen. Är inte jättemycket för färg annars på väggarna men just i sovrummet och även i hallen älskar jag det. Sovrummet blir så mycket mer mysigt om det är mörkt enligt mig och sen är hallen ett ypperligt tillfälle att köra färg i då man inte är där så mycket och tröttnar lika lätt på den.

Here is our new lamp in our bedroom. I’m so in love with it. We decided to change the lamp shade that came with the lamp to this rice lamp in linen instead and I really love how it turned out. I also love the soft feeling combined with the dark walls.