INTERIOR MOODBOARD – JEAN ROYÈRE


 
Just nu ser tankarna ut såhär. Jag älskar den här vackra vägglampan från Jean Royère. Formen är helt magisk. Den här rotting och trästolen är helt underbar men tyvärr vet jag inte vem designern är. Två till kurvadade skönheter, bordet och den perfekt blåa fåtöljen, av Jean Royère (som ni kanske förstår är en av mina favorit designers). Och sist men inte minst de perfekta genomskinliga gardinerna hittade inne på @hannamws blogg.

On my mind from right to left. This beautiful lamp by Jean Royère. The perfect rattan chair unfortunately by unknown designer. The perfect curved table and this beautiful curved armchair also by Jean Royère (as you maybe can figure out is one of my favourite designers) and last but not least the perfect see through curtains by @hannamw