KARI GRAN LIP BUFFER


Har hört så mycket gott om det organiska märket Kari Gran och framförallt om deras Lip Buff som ska vara magisk. Så för några veckor sedan beställde jag hem en burk och jag säger bara wow. Så jäkla bra den här produkten är. Älskar den oljiga konsistensen, smaken och att den verkligen på riktigt återfuktar läpparna utan att sen torka ut dom (något jag tycker de flesta läpprodukterna tenderar att göra). Ett litet tips bara om någon därute har och inte vill ha torra läppar längre!

I’ve heard so much about the eco-friendly and organic brand Kari Gran and especially really good reviews about their Lip Buff. So the other week I ordered a can of this magic formula and wow, it really do helps! I totally love the consistency and the taste and that it actually leaves your lips moist without dry them later (something I think most lip products tend to do). A small tips this Tuesday if you like me don’t want to live with a pair of dry lips anymore!