C- & E-VITAMINS FOR YOUR SKIN 
C- & E-vitamins. Två mirakelvitaminer om ni frågar mig. Använder det här serumet från Aesop varje morgon som bland annat innehåller C-vitamin och som den senaste tiden verkligen har gett min hy en rejäl lysterboost. Kan ju såklart inte vara säker på att det bara är just den här produkten som skapar lystern, men så länge jag har någon form av glow kommer jag iaf fortsätta använda serumet! Sen, den här organiska ansiktsoljan från Loelle (som äntligen har börjat säljas i Sverige) fylld med E-vitamin. Hej och hå säger jag bara! Fruktansvärt härlig mot hyn och inte alls för oljig eller fet. Dessutom är båda produkterna perfekta att kombinera tillsammans. Så varje morgon kör jag först serumet, sen min dagkräm och sist ansiktsoljan.

Two of my favourite everyday facial products filled with both C- and E-vitamines. Love them and especially togheter. And I’m truly thankful for the the glow they are creating in my face! Organic facial oil from Loelle and serum from Aesop.