GREY

Bedsheet and covers, all from Dirty Linen

 
Det är ganska svårt att fota av vårt sovrum i och med att det är så mörkt. Men det är precis så vi vill att det ska vara också. Resterande rum hemma hos oss är väldigt ljusa och härliga nämligen så därför gillade vi tanken om att ha ett mörkt sovrum som nästan blir som en liten grotta att krypa in i. Älskar det! Såhär blev det dessutom med de nya lakanen på. Gillar det svarta mot den mörkt gråa väggen och sen det gråa underlakanet ihop med de ljust gråa snickerierna. Sovrummet är långt ifrån klart men just nu ser det ut såhär. Längtar däremot tills vi fått upp lite sänglampor och diverse saker på väggarna. Men vi tar det som det kommer. Det viktigaste är ju faktiskt att inte stressa, för då blir det bara fel!

This is how our bedroom look at the moment. Totally love the new black sheets from Dirty Linen togheter with the grey tones. I also love that our bedroom is dark like a cave. Very cosy and especially when the rest of our apartment is white and very light.