MY MOOD


 
Igår landade nya numret av CHIC i butik och det är första sedan jag tog över magasinet för lite mer än 1 år sedan som jag inte längre är chefredaktör för. Jag sa ju upp mig från CHIC som fast anställd för snart 2 månader sedan och frilansar numera vilket känns som helt rätt riktigt för mig och mitt välmående. Det känns faktiskt helt jäkla underbart! Måste säga att det var ännu mer spännande att få hem tidningen eftersom jag ju inte ens i närheten har varit lika involverad i det. Nästan inte alls förutom de sidor jag gjort då. Tidigare har jag ju lagt ner min själ i allt hehe men nu har man istället fått sitta still i båten på betraktarsidan och bara hänga med.
 
Älskar att min “My Mood” sida fick vara kvar trots att den tidigare har legat bredvid min “Ledar-sida” (som ju inte finns längre). När jag satte ihop den drömde jag om sommaren extra mycket och något ni kankse även ser tydligt i val av bilder.

My mood – summer!