2 x NEW IN


 
Två nya favoriter som just nu ligger på matbordet hemma. Min nyinköpta absoluta favorit inredningstidning RUM som jag tyvärr inte hunnit bläddra i än och vår nya stora förstenade trä piece med inslag av vit opal från Odem Atelier. Kommer mer bilder på den sen men har så mycket att göra så får bli lite senare. Nu måste jag nämligen packa tre resväskor med kläder i för på söndag åker jag till Spanien och plåtar kampanj för solglasögonmärket Chimi och sen drar jag till Paris där jag bland annat ska styla ett modejobb till CHIC.

Two new favourites on our dining table at the moment. The danish interior magazine RUM and our new petrified wood slice with a hint of white opal from Odem Atelier. Will show you more pictures of the wood slice later because it is pretty awesome. But know I need to organize for a upcoming campaigne and editorial shoot I’m doing in Calpe and Paris next week.