PROTECT THE SKIN YOUR IN

Detta är ett inlägg i samarbete med Vichy 
Igår stack jag till Spanien för fyra dagars jobb här. Ska bli så otroligt skönt att kombinera solen och värmen med jobbet. Däremot har jag inte blottat min hy för solen sedan i somras så tur för mig att jag har ett passande samarbete med hudvårdsmärket Vichy (som finns att köpa på apotek runt om i världen) och att jag tack vare det har ett nytt och påfyllt solskyddsförråd här hemma.
 
För det många inte tänker på är att ozonskiktet ofast i mars, april och maj månad är så betydligt mycket tunnare jämfört med resten av året. Detta i sin tur gör att solen är så mycket starkare nu vilket inte är en höjdare i kombination med en vinterblek hy. Man glömmer lätt (fråga mig som var på en skidresa i April för 7 år sedan som resulterade i en första gradig brännskada i hela ansiktet på grund av solen) att använda solskyddfaktor den här tiden på året. Men ack så viktigt det är. Därför älskar jag produkter som involverar Spf i din vanliga hudvårds- eller sminkrutin så du inte glömmer denna livsviktiga ingrediens.
 
Jag använder som säkert många här vet inte foundation. Däremot älskar jag dagkrämer med lite färg i som hjälper till att skapa en hy med fin ton samt som tar bort porer och andra ojämnheter. Produkten Idéal Soleil 3-in-1 Anti-Dark Spots Spf 50+ är därför perfekt för en glömsk latmask som mig. Den innehåller nämligen precis det som behövs just nu, Spf 50+, samtidigt som den skapar en fin hy och raderar black spots tack vare sin färgade ton. Jag använder min ovanpå min vanliga dagkräm vilket blir en match made in heaven.
 
Sen i samma serie hittar du även deras nya solkräm för kroppen döpt till Idéal Soleil Anti-Sand Spf 30. Jag har inte hunnit testa den än på just stranden men däremot applicerade jag den på kroppen häromdagen för att känna på konsistensen. Jag personligen hatar ju när saker klibbar, och speciellt på stranden när sanden fastnar, så jag tackar verkligen Vichy för den här produkten eftersom den är så len och oklibbig på huden. Sen om nu inte sanden fastar som utlovas är det ju helt klart en vinnarprodukt rakt igenom.
 

Detta är ett inlägg i samarbete med Vichy