CAFÉ CHARLOT 
Hade en dag ledigt igår i Paris och såhär valde jag att spendera den, på Café Charlots soliga uteservering. Landade med planet 9.00 och tog en taxi till hotellet direkt för att droppa väskorna där. Sen tog jag en 2 timmars lång promenad och stationerade mig sedan här i 6 timmar. Satt i solen själv första tiden men sen kom Niklas och gjorde mig sällskap vilket resulterade i mycket snack och kallt vitt vin. Klockan 18.00 när solen hade gått ner bakom husen och man ändå inte kunde jobba mer på brännan haha så valde jag att styra fötterna hemåt för att sedan somna strax efter 21.00. Idag känner jag mig på topp (tänk vad lite sömn kan göra) och sitter just nu på ett tåg på väg mot Vichy. Hörs mer där!

This is how yesterdays day off in Paris looked like. Took a walk to Café Charlot and sat in the sun for six hours. Then I decided to go back to the hotel and fell asleep at 21.00. Today I feel fresh and not tired at all (imagin what a little bit of sleep can do for you) and right now I’m on my way to the city Vichy by train. Talk to you more there!