INSTANT GLOW


Ett måste när jag är i Frankrike är att köpa med mig den här glowgivande produkten från Sanoflore som inte finns i Sverige. Färgen på krämen i tuben är något orange röd och innehåller massa lyster som gör att huden får en lätt ton samt ett fint glow på bara några sekunder! Mest perfekt är den att använda när du är brun och bara vill addera lite lyster i ansiktet utan att använda smink. Om du inte testat den borde du verkligen göra det, helt magisk om du frågar mig!

Always when I travel to France I need to buy this super glowing product with me home. The colour of the cream is a bit red and orange and it’s filled with a bunch of glow that gives your skin a fresh look and a lot of luster. I’m totally obsessed with it and if you have not tried it before I really recommend it! From Sanoflore.