ALL THINGS COMES TO AN END

Ibland snurrar verkligen tankarna lika fort som en karusell och är lika svåra att plocka isär som en Ikea-möbel. Den här dagen har gått i framtidens tecken där jag ägnat mycket tid den senaste tiden. Önskar just nu att jag hade kunnat leva mer i nuet men det är något inom mig som säger åt mig att vara på min vakt. Som att faran lurar runt hörnet. Det här med att slappna av har aldrig riktigt varit min grej, det är sedan gamalt, men senaste tiden har det varit något helt annat. Vet inte vart jag vill komma med detta just här men ibland känns det lättare att skriva ner det man tänker, istället för att om och om igen skriva ner det blankt i skallen. Tog den här bilden på en döende men vacker blomma idag som fick mig att tänka på hur vackert samtidigt som sorgligt det är med det vi kallar för slut.
 
Nu ska jag gå och lägga mig och förhoppningsvis rensa skallen tills imorgon. Hoppas ni får en fin kväll! Stor kram till er alla!