SNAPSHOTS


Igår stod jag i studion hela dagen och här kommer tre snapshots från den. Älskar det fina skuggspelet som solfjädrar skapar. Det ser nästan ut som spets ! Becca, vår modell, är så naturligt vacker och igår valde vi att ge henne ett dewy glow. Hade mer än gärna sett ut såhär i maken varje dag. Man ser så fresh ut! Älskar de svarta örhängena ihop med den svarta klänningen, en look jag kommer kopiera av mig själv och köra på i vår och sommar.

Some snapshots from yesterdays shoot. Love the shadow pattern a hand fan creates. It almost looks like lace on your skin. Our model Becca is such a naturally beauty and yesterday we only gave her a dewy glow. And I love it! I wish my skin looked this moist every day. So fresh! I love the black earrings with the black dress and this is defiantly a look I will go for this spring and summer.