CHÊNEKaftan, Rodebjer, Bag, flea market find, sunglasses, Gucci.

 
Har haft den är bilden liggandes på datorn länge men tror aldrig att jag har lagt upp den här? Måste verkligen bli bättre på att dela med mig av de bilderna jag tar och inte bara stapla dom i mitt bildbibliotek eller lägga upp dom på Instagram (vill ni följa mig hittar ni mig här @carolinesandstrom_).
 
Oavsett så verklige ääälskar jag den här looken som är en klar favorit varje semester. Älskar den här kaftanen jag investerade i förra sommaren men har även en ny som hänger i garderoben som jag längtar tills jag får använda och visa er. Men här kommer en sneak peak på vilken redan nu, också från Rodebjer hehe. Kaftanen tycker jag kombineras bäst med en stråväska och det är även till den här punkten jag vill ta inlägget. Det är nämligen så att min duktiga vän och gamla kollega Fanny Ekstrand precis har starta sitt egna väskmärke Chêne som enbart består av just stråväskor. Ingen är typ gladare än jag eftersom jag ju redan har 6 stråväskor hemma och tycker att man aldrig kan få nog av just väskor i detta underbara material. Så igår beställde jag helt enkelt en ny från Fanny som ni snart ska få se här! Satan vad den väskan kommer få uppleva roliga saker i sommar, haha! Längtar!!

Yesterday I ordered a new straw bag to add to my already existing collection of six different ones. My fierce friend and former colleague Fanny Ekstrand just launched her new straw bag brand Chêne and no one is happier than me (ok maybe Fanny haha). I love straw bags and I think her new brand is just genius! Well, check it out if you don’t believe me.