ON MY MIND – TOTÊME, TOM DIXON, CÉLINE & AURÉLIE BIDERMANN


 
Fyra saker jag är lite extra sugen på just nu. Testade de här ballerinaskorna med nitar på från Céline i Köpenhamn i helgen. Slog inte till men kanske eventuellt gör det i New York om några veckor. Blev kär! Älskar den här klänningen från Totêmes Pre-fall 17 kollektion som jag hade med mig på en plåtning häromdagen. Så fin och sitter som ett smäck på. Har alltid haft en crush på snäckor (kommer från barndomen) och älskar ju orange så tycker inte helt otippat att det här halsbandet från Aurélie Bidermann är fult direkt. Vill ha! Jobbar mycket hemifrån på grund av lilla Bråke men också för att vi faktiskt har ett kontor och för att jag kan. Däremot saknar vi en bra kontorslampa och den här från Tom Dixon döpt till “Bell” hade gjort sitt om man säger så. Är förresten helt inne på Silver och krom nu! Eller har väl egentligen alltid varit det men desto mer nu! Och på tal om New York. Om ni undrar hade jag ju gärna burit hela outfiten ovan ihop därborta.

Four things on my mind at the moment. Dress from Totême, flats from Céline, desk lamp from Tom Dixon named “Bell” and necklage from Aurélie Bidermann.