SUNDAY, STROLL DAY


Shoes, Adidas, tights, H&M, coat, Filippa K, sunglasses, Nividas, Hoddie, Weekday.

 
Varje söndag går sedan 6 månader tillbaka i långpromenadens tecken (vi snackar minst 4 timmars utflykter) och har kommit att bli en av de bästa dagarna på veckan. Lilla Bråke är om 10 dagar 9 månader och jag fattar nada. Hur kunde han blir så stor så fort. Känns som att han var en liten valp och vägde 9 kilo för bara några veckor sedan istället för sina 20 kg idag.

Idag kommer promenaden gå mot Äppelviken och Bromma. Vi har två kompisar som precis flyttat dit så korvgrillning, öl, sol, och gott häng är tydligen det som gäller. Man tackar! Hoppas ni får en fin söndag, och framförallt glad Valborg!

Sunday means stroll day! One of the best days during the week. I wish you the best day!