WITH HUGO BOSS IN COPENHAGEN


Shirt, Totême, trousers, Stella McCartney, Shoes, Zara

 
I torsdags förra veckan åkte jag till Köpenhamn tillsammans med Hugo Boss. De öppnade upp sin nya fina flaggskepssbutik på nytt som har fått sig en totalrenovering och vi var där för att fira det och spana in den närmare. Åkte med bland annat fina Carmencita från presskontoret som har Hugo Boss och bästa Martin. Har åkt med dessa två dårar tidigare och vi tre har verkligen kul ihop. Det blev en ganska sen natt där i torsdag med butiksöppning, middag, drinkar och dans på klubb haha. Så mådde lite sämre dagen efter. Men det var det värt om man säger så! Under kvällen hade jag på mig ovan (haha ser såå trött ut på bilden). Älskar verkligen de där byxorna från Stella McCartney. Så SKÖNA och snygga på samma gång. Nästan så man vill köpa ett par till utifall att dessa går sönder haha. Men det har jag såklart inte råd med!

My look last week when I traveled to Copenhagen for Hugo Boss re-launch of their flaggship store there. Love this look. So comfy!