KERAMIK


Kermink! Mer keramik tack. Älskar stora vaser som bara står i ett hörn och egentligen är fett onödiga rent funktionsmässigt. Men som gör så mycket för inredningen och känslan. Sen älskar jag skålar i neutrala färger som svart, beigt och sandfärgad keramik. Var så ledsen att Stilleben var stängt när vi var i Köpenhamn. Hade verkligen velat besöka den butiken och känna och klämma på produkterna där. Hittade precis de här tre fina prylarna som jag gärna hade slått till på till exempel. De har verkligen så mycket fint! Nästa gång helt enkelt.

Ceramics! A favourite material of mine. Love to have for example a big vase in a corner just for show. You know when the functionality is not the key, just the piece itself. I’m really sad that Stilleben in Denmark was closed when we ware there recently. They have so many nice pieces. Like for example the two plates and the vase above! Next time!