BROOKLYN & WILLIAMSBURGFörsta hela dagen i New York på torsdagen (landade 13.00 på onsdagen) så bestämde vi oss för att ta en promenad till Brooklyn och Williamsburg. Vi började med en redig frulle på Jack’s Wife Feda (ej i bild är avokadomackan och ett stycke eggs benedict haha). Sen vandrade vi över bron och landade i Williamsburg. Strosade runt lite i olika butiker för att till slut sätta oss på ölhaket Radagasta Hall and Beer garden för första ölen. Dagen gick sen i samma tecken haha. Vi drack öl, åt lunch på det mexikanska stället La Superior som jag rekommenderar starkt, drack mer öl, mötte upp Rasmus (bilden längst ner) drack ytterligare en öl, drog vidare till Pod39s takterrass där vi bytte ölen mot margaritas och sen fortsatte det bara. Dagen avslutades med drinkar och middag på den franska restaurangen Raouls där vi åt en parmesanpanerad torsk som var för jäkla god asså!

The first “real” day in New York we decided to go to Brooklyn and Williamsburg. And this is pretty much how the day turned out. Breakfast at Jack’s Wife Freda, beer at Radagasta Hall and Beer garden, then lunch at the Mexican taco restaurant La Superior and eventually more beer and margaritass with our friend Rasmus on Pod39 rooftop. After we closed this awesome day with drinks and dinner at the French bistro Raouls.