HOME


 
Inser precis att jag inte skrivit här en endaste gång under resan. Har haft fullt fokus på annat vilket resulterade i total tystad här. Verkligen ledsen för det! Men har uppdaterat Instagram så kika gärna in där om ni missat. @carolinesandstrom_
 
Men oj vad jag behövde den här semestern. Har verkligen tänkt på annat och ingenting vilket har varit otroligt skönt för hjärnan haha. Har hänt så mycket de senaste veckorna så var skönt att slippa fundera över alla beslut som jag har fattat och istället bara vara. Däremot är jag så otroligt peppad på framtiden. Lämnar mina sista lämningar till CHIC i nästa vecka och sen slutar jag helt som modechef där för att istället satsat fullt ut på att frilansa (det gör även att jag kommer kunna lägga massa mer tid på bloggen vilket jag ser fram emot massor). Mitt nya jobb innebär ju nya utmaningar såklart vilket jag verkligen ser fram emot. Aaa!! Sen i augusti händer det ytterligare roliga saker men mer om det då, för där emellan kommer ju faktiskt slutet av våren och sommaren som vi alla borde fokusera på!
 
Ska sätta mig ner nu och gå igenom lite bilder jag tog i NY. Tyvärr la min kamera av på halva resan så är mycket från mobilen. Som den här ovan från första kvällen. Kommer även skriva en liten miniguide om New York som jag hoppas ni kommer uppskattat här. Kika in sen så kommer första bilderna från den första dagen!