CROPPED TOP 
På bilderna ovan bär Ana Evers den perfekta partylooken om ni frågar mig. Älskar den magkorta toppen ihop med byxorna och silverskorna. Allt från Isabel Marant såklart. Slog till på toppen nedan till vänster som är från & Other stories för ett tag sedan men har inte lyckats använda den en. Måste ordna på det snart! Däremot är den något längre jämfört med den från Isabel Marant så jag är ändå ganska sugen på att slå till på den också. Så snygg ihop med höga ljusa jeansshorts i sommar eller ihop med ett par höga lite mer loose kostymbyxor (som mina från Stella McCartney)… “om man ändå var gjord av pengar”.

I really love the cropped top trend and my favourite look with one is this from the Isabel Marant SS17 campaigne. I got the one belowe to the left from & Other Stories a couple of weeks ago but have not manage to wear it just yet. But I really want to buy the one from Isabel Marant as well.

Top, & Other Stories, Top, Isabel Marant