CANVAS AND LEATHER


 
Två favoritmaterial kombinerade i en och samma väska är för mig är ett givet val och framförallt om resultatet ser ut såhär. Älskar min nya väska från Dagmar. Gillar ju när händerna får vara fria! Sen är helt sjukt detta den perfekta “gå ut och gå med Bråke och få med alla grejer” väskan. På riktigt! Den är så bekväm på axeln, sitter där den ska och rymmer allt från mobil till nycklar, bajspåsar, leksaker, en vattenflaska etc. Haha helt magisk som ni kanske förstår!

Got this bag from Dagmar in canvas and leather combined. Love it! It’s so comfy to wear and I love that your hands are always free. Its the perfect everyday and party bag but its also the perfect “take the dog for a walk” bag because you can fit everything you need from your phone to keys, poop bags, water, credit cards etc. Truly amazing as you can see haha.