ATT INREDA ETT HEM…


 
När det kommer till att jobba med inredning tycker jag det är hur enkelt som helst. Men det här med att inreda sitt eget hem tycker jag är en riktig utmaning. Det är ju så jäkla lätt att påverkas av allt runt omkring en så man till slut inte vet vad man gillar. Därför brukar jag jobba mycket med stödord. Ord som hjälper mig att hålla mig på rätt spår så att säga. Våra som jag och min kille har utgått från när vi har inrett vår nya lägenhet är – skandinaviskt, japanskt och minimalistiskt bohemiskt.
 
Vi har lyckats inreda i stil med de två första orden men nu är det den klurigaste biten kvar. Att få in bohemiska inslag som inte blir för mycket. Även därav vi valt ordet minimalistiskt innan bohemiskt. Första projektet är iaf att börja bygga en bänk i trä till köket. Den kommer bli cirka 3 meter lång så det är en stor pjäs vi snackar om. Vi kommer även bygga den själva. Nästa steg är att få in lite mer växter! Jag tycker franska designern Isabel Marant och Jerome Dreyfuss parisiska lägenhet är så fint inredd nedan när det kommer till just växterna, men jag är orolig över att jag kommer tröttna. Är mer sugen på en riktigt stor kaktus som nästan ser död och grå ut haha, men de kostar ju också en och annan tusenlapp (ja vi är uppe i 10 000 kr här) och vet inte riktigt hur det kommer blir med Bråke. Vi får helt enkelt se vad det blir men är riktigt taggad på bänken. Kommer självklart hålla er uppdaterade på hur vi gjorde samt på bild på när den är klar!