GOLDEN


 
Mycket snack om smycken nu, men igår när jag skrev det här inlägget så hade jag ett vagt minne om att jag en gång i tiden för längesedan fick ett guldhalsband av min farmor i form av ett mynt. Så vände ut och in på en av våra “pryl” garderober igår och i en låda, i en fin liten ask, hittade jag mynthalsbandet ovan. Tyckte det var jätte fult förut men nu gillar jag det verkligen. Har även valt att hänga berlocken på en lång kedja så det hänger precis mellan brösten. Älskar när man kan fynda i sin egen garderob!

You will soon get tired of all my jewellery talk here but yesterday when i wrote this post I had a vague memory of me getting a golden coing charm in present from my grandma many, many years ago. So yesterday I decided to turn our “things” wardrobe upside down and there, in a small box, I found it. I totally love it now but I remeber that I hated it befor haha. Today i wear it around my neck on a long chain and I know we will be best buds this summer and especially on my vacation with my bikini.