PERFECT WEEKEND LOOK


Necklace/Alighiere. Cashemere hoodie/Lisa Yang. Tights/Totême. Suede bag/Edun.

 
Helgen har spenderats i Göteborg och har varit lika lugn som en filbunke. Vi åkte ner för att kika närmare på vår nya gård en bit utanför mot Kungälv och Marstrandshållet och jag är så exalterad. Det är MYCKET renovering som kommer behöva göras (allt) så blir inget häng där denna sommaren men förhoppningsvis nästa. Men det jag egentligen skulle komma till i det här inlägget är att helger som dessa och helger på landet spenderas bäst i kläder som ovan. Min bästa Petra har ju köpt den lilla Edun väskan och jag är så sugen på den stora. Klämde på den i New York men kände att jag inte hade råd. Den är verkligen en heeelt perfekt vardags-, strand-, jobbet-, och carry-on väska. Älskar även de utstickande vita sömmarna och silverhandtagen i återvunnen metall. Sen ihop med den hade jag gärna burit tights, stickad kashmirtröja och fina smycken. Lagom slappt men ändå “uppstyrt” i val av material, mönster och helhet!

The perfect weekend look spells like this. Comfy tights from Totême togheter with cashmere hoodie from Lisa Yang, nice jewellery from Alighieri and suede bag from Edun.