OUT OF OFFICE… GONE SNORKELING


 
Nästan en vecka sedan jag bloggade och det känns som att det var max 2 dagar sedan. Är just nu nere i Spanien och har varit här sedan i lördags. Ledsen för kass uppdatering men har inte haft en lugn stund sedan vi kom hit. Ja men nästan. Förra året renoverade vi huset här nere och i år har mycket av tiden gått åt att inreda och fixa det. Har bland annat målat om en hel sängstomme samt lite byråer som resulterade i ett 2 dagars projekt, haha. Idag nu på morgonen har vi däremot gjort annat och varit iväg och snorklat och nu om bara några minuter blir det beach club häng. Ska bli skönt att slippa stranden för en dag. Imorgon kommer en av mina bästa kompisar hit vilket ska bli drömmen.

I’m in Spain so sorry for the bad updates. But I will from now on get a little better. But I also need to take time to slow down and not think to much on “must does”. This was earlier today when we went out snorklig. Now off to one of the beach clubes to get a break from the sand for one day, hehe. Tomorrow one of my best friedns will arrive and I can’t be more happy about that.