IN BED WITH IKEA 
Men seriöst, finns det något bättre än att slänga sig ner i en nybäddad säng som dessutom är full av mjuka och fluffiga kuddar och täcken? Jag verkligen älskar vår säng och kan gå en hel dag och längta efter den och speciellt när jag vet att den är bäddad med nya lakan, haha!
 


 
Såhär härlig såg den ut häromdagen stylad i ny kostym signerad Tilde Bay för IKEA, skapad för kollektionen STUNSIG. Det här är som ni säkert förstår även det andra inlägget i samarbetet med IKEA där jag återigen har fått äran att styla danska konstnären Tilde Bays design i mitt hem. Älskar! Som jag skrev i förra inlägget om kollektionen (läs det här) så är den skapad för dig som inte vill vara som alla andra och för dig som både älskar mode och design. En klockren kollektion om ni frågar mig. Dessutom tycker jag om att den blir så fin ihop med andra mer färglösa och mönsterfria attribut. Som här i sängen ihop med olika nyanser av grått och vitt.
 


 
Detta är för övrig ett bra stylingknep att ta till sig för dig som vill addera lite mer färg hemma men som kanske inte vågar. Addera något litet i form av en kudde eller kopp till ditt hem och plussa sedan på efter ett tag med ännu mer färg och mönster om det känns bra. Ett annat bra tips för dig som vill skapa den där perfekt obäddade, bäddade sängen, är att slänga in kuddar i överflöd. Ju mer kuddar desto bättre! Men en viktig detalj att tänka på är att blanda kuddar i olika former och storlekar. Annars blir det lätt för stelt. Ett annat stylingknep är att blanda olika textilier som uttrycker sig på olika sätt. Jag föredrar att mixa och matcha linne med bomull då båda är mjuka mot kroppen men ger två helt olika uttryck i sin struktur. Sen får man såklart inte glömma filten eller överkastet som helst inte ska ligga helt på sängen utan istället gärna ge intrycket av att det har åkt ner lite slarvigt på golvet och kanten av sängen.
 
Nä, nu är det faktiskt dags för mig att slänga mig i sängen och kolla på film. Ja tack! Men missa nu inte den här fina kollektionen som är limited edition och som bara finns här och nu. Du hittar den i IKEAs olika varuhus och på IKEA.se.