SUN, BEER, SWIM, SLEEP, REPEAT

Just nu sitter jag på balkongen och tar en öl i skuggan undertiden alla andra tar en sen siesta. Jag älskar verkligen att sitta just här, titta på havet, och bara njuta och tänka på att livet kan vara såhär gött och härligt. Är så tacksam över vårt hus vi har här nere.

Idag har vi varit ute med båten, en annan del i livet som jag älskar. Imon hoppas jag på lite bättre och lugnare vatten (blåste som tusan idag) så man kan åka lite wakeboard. Ikväll efter gårdagens midsommarfirande blir det lugnt och ett och annat avsnitt av Walking Dead. Älskar den serien, haha. Hoppas ni hade en maaagisk midsommar igår!

Right now as we speak you find me at our balcony sipping on a beer, in the shadow, when everyone else are taking a late siesta. I really love just sitting here enjoying the ocean and the calm it brings to me!