SLOW DOWN TIME


Krämer, krämer och ännu mera krämer. Gärna i kombination med varandra och mycket av allt. Jag älskar verkligen känslan av en silkeslen kräm som luktar fräscht och gott mot huden och speciellt i ansiktet. Känslan efter är så jäkla go och man känner sig fräschare på direkten. Resultat efter kort utförande – de är en klar favoritkombination hos mig, haha.
 
Som ni kanske minns fick jag förra året förfrågan om att testa Vichys nya “Slow Âge Light Day Cream” som är krämen med pump på andra bilden nedan. Samarbetet passade verkligen utmärkt då eftersom jag var inne i en av mina absolut stressigaste perioder i livet hittills och för att just den här serien, som idag sammanlagt innehåller 3 produkter, står för att ta hand om sig själv samt stanna tiden då och då i livet och njuta av det som är viktigt.
 
När ja läser det gamla inlägget som publicerades i november minns jag hur dåligt jag mådde. En fruktansvärd tid men som tack vare mycket stöttande av familj och vänner samt en förändring som heter duga vände och blev till något bra tillslut. Jag har ännu en gång lärt mig lite till om livet samt om vad som är viktigt i det och vad som faktiskt inte är det. Att gå ut med min hund får mig att stanna upp och må bra. Att bara vara med min familj får mig att må bra. Att kramas får mig att må bra. Att träffa kompisarna över ett hårt träningspass på Kampsportslabbet får mig att må bra. Att dricka kaffe i lugn och ro om så i bara 5 minuter på morgonen får mig att må bra. Att resa och upptäcka nya platser där inga måsten står på agendan, de får mig definitivt att må bra. Jag har kommit på att för mig är det de små sakerna som gör stor skillnad och de små sakerna som får mig att må som allra bäst.
 
Därför älskar jag att återigen samarbeta med Vichy och deras Slow Âge serier eftersom budskapet bakom den är att “slow down time”. Att ta vara på tiden som får dig att må bra. Men förutom budskapet är även ett stort plus att jag gillar produkterna och deras olika egenskaper. Jag har sedan i november använt dagkrämen jag testade då och adderade på min kollektion med ögonkrämen och den lite mer tyngre dagkrämen för några veckor sedan. Alla tre håller toppnivå, luktar gott och känns så där goa mot huden. Jag har skrivit lite om varje produkt nedan så ni ännu lättare, om ni vill, ska kunna hitta just er favorit eller era favoriter.
 

Vichy Slow Âge rich day cream
En dagkräm med spf 30 i (viktigt) som är något fetare i konsistensen. Jag har en torr hy så för mig passar den här bra men däremot väljer jag att ta lite mindre kräm i ansiktet jämfört med andra krämer som är lättare.
 

Vichy Slow Âge light day cream
Den här godbiten är precis det, en godbit. Perfekt att ha med sig på solsemestern när det är lite varmare och fuktigare ute och när man inte behöver en så fet kräm i ansiktet. Dessutom innehåller den spf 25. Vill du testa? Då tycker jag du ska beställa hem ett prov av den här (du får det direkt hemskickat) HÄR. Kom dock ihåg att applicera solskydd utvecklat för ansiktet om du ska vistas i solen även om du bär dagkrämer med spf.”
 

Vichy Slow Âge eye cream
De senaste åren har jag verkligen blivit bättre på det här med ögonkräm. Det har inte riktigt varit min grej innan men just nu kan jag (nästan) inte leva utan det. Jag förvarar alltid mina i kylen så krämen är kall när den appliceras. Helt underbart på morgonen när man känner sig sådär omåttligt trött och sliten så rekommenderar det knepet starkt!