TAKE TIME TO AGE
Som jag ju nämnde i senaste inlägget i samarbete med Vichy är det här med att stressa ner en stor del idag, och samtidigt en stor utmaning i mitt liv. Jag måste ständigt påminna mig själv om att ta hand mer om mig själv och att värdera det som är viktigt för mig. Det mest intressanta i allt detta är att min hy reagerar lika starkt som mitt psyke på att jag till exempel stressar.
 
Jag kan han en bra hy länge, men så fort hjärnan går på högvarv och jag känner att jag har för mycket på min bucketlist händer det saker, och speciellt i ansiktet. Där jag helst inte vill att det ska synas. Det kan vara allt från mycket på jobbet men framförallt saker som ger mig ångest. Sådant som man ligger och tänker på och marinerar alldeles för länge. Ett typiskt exempel kan vara om jag till exempel ska prata inför folk. Då kryper ångesten sig på lite när som helst och små plitor eller stora finnar dyker upp i ansiktet. Det är inte så att jag inte gillar att prata inför människor generellt, jag älskar att köra spontant rent utsagt. Men när det är ett föredrag, en presentation eller dylikt som ska presenteras på scen har jag ångest i veckor innan. Jag jobbar stenhårt på att försöka få bort den här scenskräcken och rädslan över att säga fel saker men herregud vad svårt det är ibland.
 
Återigen tycker jag att märket Vichy med deras Slow âge serie står för bra och vettiga saker. Deras märke insisterar på att “beauty starts with health” och jag håller helt och hållet med. Vad du äter, hur du mår, vad du gör under en dag eller dylikt påverkar oss och det är så viktigt att hitta just sin balans. Och en balans som passar dig! Som jag även nämnt tidigare gillar jag verkligen deras “Vichy Slow Âge light day cream” ovan för ansiktet. Helt klart favoriten ur kollektionen