SNAPSHOTS FROM SPAIN

Är precis hemkommen från Spanien! Herregud vad skönt det var att vara borta. Behövde det! Däremot har jag tre veckor kvar på semestern fast den blir här hemma i Sverige på västkusten vilket känns kanon. I Spanien händer det saker varje dag, så mycket så jag glömde minneskortet i kameran flera av dagarna. Sådan fail och så dåligt för bloggen, men det är väl också det som kallas för semester. Men här kommer några detalj-snapshots från resan. Spana in imorgon så kommer en bättre bild på hela outfiten på klänningen som ni skymtar på sjätte bilden. Ny favoritklänning helt klart!

I just arrived back home from Spain. What a trip! Had so much fun so I forgot my memory card for my camera several of the days. But thats maybe whats called vacation, hehe. I have three more vacation weeks to go but they will be spent in Sweden and on the west coast, something I’m very happy about! Here are some snapshots from the trip and tomorrow I will show you a better look of the whole outfit on the sixth picture.