THE DANISH CANCER SOCIETY – CHRISTIANE SPANGSBERG


I oktober 2015 skrev jag första gången om den danska konstnären Christiane Spangsberg och sedan dess har jag bara förälskat mig ännu mer i det hon gör. Hennes verk går från klarhet till klarhet och det är så kul att se att det går så bra för henne. Det är verkligen inspirerande! Är ju mer avskalad i mina färgval hemma och gillar mest av allt hennes tavlor i blått. Men hjälp vad fina färgerna är i hennes nya verk för “The Danish Cancer Society”. Den längst upp”! Vet inte när de kommer säljas eller hur och vet framförallt inte priset på dessa men hade varit en magisk pjäs att ha på väggen hemma.

The first time I wrote about the talented artist Christiane Spangsberg was almost two yeras ago, and since then I’m more in love with her work then ever. Her paintings are excatly what I would like to hang on our walls at home. Right now she is working on a project for The Danish Cancer Society and I really love her boldness in the colour choices. I totally love everything about them! And especiallt the one at the top.