HOME
Linen bedsheets from H&M Home and Dirty Linen

 
Nu är jag hemma i Stockholm! Så skönt ändå. Har framförallt längtat efter vår säng. Sov som en jäkla prinsessa inatt, haha. Sängen på bilden är däremot inte vår säng utan vårt gästrums säng, ja eller Bråkes säng skulle man väl kunna säga då han är där mest. Älskar iaf allt med den här sängen när det kommer till bäddningen, där linne blandas med linne och där olika nästan likadana färger möts. Vi har den alltid bäddad såhär eftersom det ser finast ut och för att det nästan känns som att någon bor i rummet då. Bråke är även mästaren på att underhålla den så den alltid känns sådär slarvigt bäddad ut som man ju gillar, haha. Sen när vi har gäster byter vi självklart ut allt och bäddar med nya, fräscha lakan.

Finally home in Stockholm again and man I missed our bed, slept like a princess this night! This bed though is not ours, it’s our guestrooms bed. Or actually we call it Bråkes (our dogs) bed because he loves to be here. We always keep it bedded like this because it looks so much more welcoming. Like someone is actually living in the room all the time. But then when we have guest we change everything to new fresh sheets of course.