WHAT I’M THINKING ABOUT


Just nu tänker jag på följande saker. Vi är ju inne i ett långt inredningsprojekt när det kommer till vårt nya landställe. Nya fönster ska sättas in och en hel husgavel (om det går) ska bli till glas. Hur magiskt hade inte det blivit. En av bilderna bakom inspirationen hittar du ovan. Jag gillar verkligen rött men är en svår färg för mig att bära. Passar inte riktigt i det på grund av min oliviga hudton. Blir liksom grön då. Men hade gärna haft en väska i färgen. Har ju mest bara svarta väskor (eller ja hela min garderob består ju till mestadels av svart) och skulle gärna vilja bära den här fina från Céline på axeln. Favoritfärg-kombinationen dessutom! Alldeles för tidigt för mössa, jag vet, men vill gärna bära denna i höst i merinoull från Filippa K. Fick notis om att de flätade Céline skorna som jag har under bevakning på Vestiaire Collective har kommit in. Om jag ändå hade haft lite mer stålar just nu!

What I’m thinking about at the moment. Red colours togheter with blue. The Céline bag above is a must have for me. Big windows for our new county house. We can hopefully create something similar as the picture above. Cross my fingers! A blue merino wool hat from Filippa K to wear this fall. And the perfect flats from Céline that I have on alert on Vestiaire Collective.