BEAUTY MUST-HAVES


Jag försöker att vara bättre på att ta hand om mitt hår vilket faktiskt har gett resultat. Jag har verkligen slarvat i flera år nu! Tvättade alltid håret förut varannan dag och ibland varje dag men har nu övergått till att tvätta det var fjärde dag. Ibland går det till och med en vecka. Önskan hade ju varit att det höll sig fräscht hela vägen, men så är inte fallet så min räddare där är mitt torrschampo från Klorane som jag ju har rekommenderat tidigare. Fortfarande det bästa jag i alla fall har testat!
 
Sen till min nya upptäckt. Sjukt nog har jag aldrig använt värmeskydd tidigare. Jag har alltid skyllt på att det har gjort mitt hår mer fett vilket faktiskt även är en sanning. Men nu senast när jag var och klippte mig blev jag rekommendera den här varianten från Oribe. Helt fantastisk produkt! Den inte bara skyddar mitt hår utan den hjälper faktiskt till att hålla frippan bättre. Även dagen efter, och tredje dagen osv. Älskar det och kan verkligen rekommendera båda produkterna.

Here are two of my favourite hair products that I really can recommend. I love the dry shampoo from Klorane that I’ve talked about before. The best I’ve tried! But my new bff is this heath protector from Oribe that protects my hair from my blowdryer and helps me keep my hair the way I want it for several days. Totally worth a try!