ON MY MIND


Lite saker som jag tänker på till vårt hem just nu! Älskar hem som är helt klädda i trä och den dagen vi flyttar till hus vill jag gärna att vissa rum ska vara inredda precis såhär. Med trä från golv till tak. Det är stor skillnad på spegelboxar och spegelboxar. De här är perfektion enligt mig tack vare de rena kanterna som gör att de nästan ser osynliga ut. Älskar det här vackra bordet designat av Jean Royère. Helt perfekt på allt sätt och vis!

Wishful interior pieces for our home at the moment! Love all wooden places and one day if we move to a house I would love to decorate it with wood from floor to ceiling! It’s a big difference on mirror cubes and mirror cubes and these got it all. The clean edges almost make them invisible. Totally obsessed of this table by Jean Royère. The clean table top paired with the curved silhouette is just genius.