KOREAN BEAUTY


Det här med att jag inte hatar koreansk beauty är en underdrift. Jag har gått och blivit besatt. Att maska (hehe) är verkligen min grej efter en lång arbetsdag, på flyget eller ja, i princip när som helst.
 
Älskar att kleta på mig en och bara chilla. Man känner sig dessutom så färsch efteråt. Fick hem ett nytt lass med nya koreanska masker idag där jag bland annat är riktigt taggad på de ovan. Den ena är gjord på gurka och den andra på.. wait for it… snigelslem. Mums! Har hört så mycket gott om dem. Sen är jag supertaggad på det här koreanska serumet också som ska skapa magisk lyster. Känner att jag helt enkelt får återkomma med recension här?

I love facial masks and I love korean beauty. I’m pretty much obsessed in skincare from there and I love to try new things. I got a new package filled with new serums, masks and creams today and I’m so excited. I’m really looking forward to try this serum from Aromatica I’ve heard so much about and the Snail Bee mask made from Snails. Maybe I need to post a review here?