RECENTLY ON INSTAGRAM

Patent leather trench/Mango. Bags/Attico. Favourite hotel in Morocco.
 
En vecka går lika fort som en dag numera. Ja eller det känns så! Hade det hur lugnt som helst på jobbet efter semestern i någon vecka men sen samma dag damp det ner två reklamjobb i inkorgen. Har i och med det haft otroligt mycket att göra det senaste veckorna vilket har gjort att bloggen kommit lite i andra hand. Hatar egentligen det men efter en 14-timmar lång dag är man inte jättesugen på att jobba lite till.
 
Däremot så lyckas jag alltid uppdatera min Instagram på stories som inlägg under dagen så om ni vill följa med mer där hittar ni mig på @carolinesandstrom_ . Den kommande veckan har jag lite lugnare på jobber, iaf som det ser ut idag. Så väntar er massa uppdateringar här! Nu, svara på alla mail i mailkorgen som jag ligger efter med!

When I’m not here I’m at Instagram and if you are not following me there, and want to, you find me here, @carolinesandstrom_