FOOD INSPIRATION


 
I fredags var jag på en härlig lunch som Forni höll tillsammans med Nivea och Whyred som lanserade sitt nya samarbete tillsammans. Hade verkligen en superhärlig lunch där sällskapet, värdinnan, samarbetet och maten var i toppklass! Blev dessutom väldigt inspirerad till att någon gång inom en snar framtid bjuda på rätterna ovan där den ena är gjord på tryffel, svamp och palsternacka och den andra på rabarber, vaniljglass och kaksmulor. Som en dröm i munnen båda två!
 
Tack snälla för en kanon fredagslunch Michaela, Nieva och Whyred och för er som vill läsa samt spana in mer av det fina samarbetet hittar ni massa bilder från eventet på Fornis blogg som ni hittar här.

Last Friday I was invited to a really great lunch by Forni together with Nivea and Whyred to celebrate their new collaboration. I really enjoyed everything during the lunch and got so inspired to create the same food we ate. Thank you Michaela, Nivea and Whyred.