NEW OFFICE AND INTERIOR PROJECT


 
Om två veckor flyttar vi äntligen in på vårt nya kontor på No18! Är så jäkla övertaggad. Har ju sedan jag sa upp mig från CHIC suttit hemma. Och vad passar bättre än att flytta till nytt kontor samt flytta bloggen ungefär samma dag. Bra tajming. Ser verkligen så mycket fram emot hösten och alla roliga uppdrag som medföljer. Ska bli helt underbart att sitta med sina kompisar på samma kontor och att älskade Bråke har en plats där han också. Det ska också blir kul att ihop med Petra sätta tänderna i kontoret. Det är nämligen vi som står för inredningen. Såhär ser det ut just nu men om några veckor kan jag lova er att det kommer se annorlunda ut. Ni kommer självklart få uppdateringar under och efter!

Last week we finally signed a new office! I’m so happy about this. And especially because I share it with a lot of friends. Then I can’t wait to start with the interior part, which I and Petra are responsible for. Above you see pictures on how it looks today, but I will assure you it will look different in a couple of weeks!