MOODBOARD


 
Jag vet inte riktigt vad det är med mig och trappor, haha. Älskar funktionen och att en trappa kan bli som ett eget konstverk hemma så länge den är designad på rätt sätt. Här är två exempel på trappor som inspirerar mig och som enligt min åsikt är just designade på rätt sätt. Älskar de runda formerna.
 
En annan sak jag inte riktigt kan släppa är den här spegeln från Gubi. Vill verkligen ha den stora i vårt extrasovrum. Den hade passat så bra i det rummet men det bästa är också att väggen den i sådana fall skulle sitta på är den väggen man ser först när man kommer hem till oss. Bra första intryck.
 
Sen är jag just nu sugen på accessoarer i mängder. Älskar det större halsbandet som en av grundarna bakom favoritmärket Attico bär (bilden längst upp till höger). Sen är jag ju, som ni redan vet, riktigt sugen på Reef-linjen från Céline och även den här vita looken i mitten till vänster i moodboardet, också från Céline.

On my mind at the moment. Beautiful stairs, Céline, the Gubi mirrow and a similar necklace like the one at the top to the right.