FOR FALL


Fyra saker som jag tänker på just nu och varför. Det första är färgen brunt. Jag gillar verkligen brunt och tycker det är så fint ihop till det mesta, men framförallt till marin- eller ljusblått. Är riktigt sugen på en brun jacka i höst och skulle gärna vilja ha den längst upp till vänster från Topshop Boutique.
 
2, Jag älskar min personliga stil och har haft samma stil i nästan 10 år (hittade vad jag gillar när jag bodde i New York 2008). Såklart att den har ändrats lite under 10 år men jag har alltid behållit samma “grundregler” där annorlunda siluetter, androgynt, avskalat och rockigt har varit ledorden. Men nu känner jag att jag är liiite trött på den. Eller såhär, jag älskar den men vill addera lite mer färg (med betoning på lite) samt mer feminina element till den. Jag har börjat väva in dessa två nya ledord smått men vill satsa ännu mer i höst. En färgglad väska eller ett par skor kommer få flytta in till exempel.
 
3, De här prickiga skorna från Balenciaga är precis det jag nämner ovan på nummer 2. De har det där extra, adderar något roligt, men känns samtidigt “jag”. Absoluta drömskor just nu till slita ljusa oversizade jeans med en brun jacka till exempel.
 
4, Blått och läder är något jag vill fylla min garderob med i höst. Och gärna kombinerat med varandra. Skulle vilja se ut exakt som på bilden längst ner till vänster faktiskt. Tror ändå att jag skulle kunna bära ungefär den looken fast på mitt sätt. Från Balenciaga.